09-11-03

Struggling to find the right way ...

Donderdag ... mijn quadriceps nog steeds niet volledig hersteld ... dat betekent me vooral niet forceren ... niet teveel weerstand en geen zware gewichten. Een conditietraining op mijn programma ... fietsen aan de laagste weerstand en hoge trapfrequentie ... de spiertjes losmaken ... steppen ... 'k voelde m'n quadrike wel een beetje maar nog best aanvaardbaar ... glidexen ... zo blijkt dat soort wandeltoestel te heten ... weeral aan de laagste weerstand.

Daarna nog een aantal oefeningen behalve die voor de quadriceps natuurlijk ... volgens de methode die Bart me heeft aangeraden ... en meteen uitgetest met hoeveel kilogrammetjes ik de volgende weken zal trainen. Ik voel me steeds zekerder dat ik op het rechte pad zit nu ...

Vrijdag besluit ik het opnieuw op skeelers te proberen ... het wordt mijn korste training ooit ... na amper drie minuten struikelt Steven ... mijn vriendin erover en ik kan ze nog maar net ontwijken. Het blijkt een niet gepland rustdagje te worden ... damn.

Vannacht weeral te weinig geslapen ... moet er toch dringend eens een gewoonte van gaan maken om meer te slapen want dat heeft tuurlijk ook geen goede invloed op mijn trainingen. Vandaag mijn testen voor het bepalen van de gewichten verder afgewerkt en de andere toestellen 3 reeksen van 30 herhalingen. Vandaag ging het niet zo goed ... mijn spiertjes wilden niet echt mee ... ze waren nogal snel vermoeid ... dus had misschien beter de testen uitgesteld maar omdat deze toch geregeld aangepast moeten worden zal het wel niet zo'n kwaad kunnen moest het blijken dat de gewichten volgende keer toch iets te licht zijn.

'k Hoop dat ik weeral niet overdreven heb vandaag want dat blijkt me wel elke keer te overkomen ... nu voelt het in elk geval niet goed ... denk dat mijn lactaatwaarden te hoog lagen ... maar dat zullen we morgen wel weten.

00:10 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.