11-11-03

Vandaag trainen ???

Zondag ... moe ... stijve nek ... hoofdpijn ... niet al te gunstige omstandigheden om te gaan trainen maar ik had met Wendy afgesproken om een lichte fietstraining te gaan doen ... en vermits ik al woensdag en vrijdag rustdag gehad heb ... kan ik me nu niet permiteren om weeral niets te doen.

Dan ben ik ondanks ik nog niets gedaan had er toch in geslaagd om bijna te laat te komen ... dus werd het spurten ... bye bye opwarming om op tijd op de afgesproken plaats te geraken ... niet echt verstandig ... ik weet het ... een hartslag veel te hoog en verzuring in de benen. Maar wel op tijd !!!

Gelukkig blijkt rustig toch rustig te zijn en met een gemiddelde rond 23 km/u kan ik op adem komen en is er ook geen verzuring te voelen in mijn benen. Op de terugweg begint het nog te druppelen en daarna wel iets meer maar dat kan ons niet deren ... 't was plezant en niet te vermoeiend ... zoals het moet zijn nu. Uiteindelijk na een uur en en kwart thuis terug aangekomen ... een 26 km gereden met een gemiddelde op de teller van 20,8 km/u.

Maandag staat er krachttraining op mijn programma ... alle toestellen 3 reeksen van 30 aan een niet te zwaar gewicht dan heb je natuurlijk niet zo snel gedaan met je training. Ik zal bij Bart toch eens moeten informeren of ik niet te veel toestellen op mijn zelf samengesteld programma staan heb.

Normaal staat er vandaag een rustdag op mijn programma maar ga sevens mijn neusje eens buitensteken en misschien wordt het toch een conditietraining op de fiets ...

15:10 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.