28-11-03

Skeeleren op de piste ... vertrouwd gevoel ???

Maandag ... krachttraining op mijn programma ... met de verwachting dat dinsdag een rustig dagje zou worden ... kan ik me eens goed laten gaan ... en dat zal ik geweten hebben ... een kwartiertje rustig opwarmen op de fiets ... daarna als een gek zitten roeien ... kreeg n' klop van de hamer toen ik halfweg zat ... ja mocht ni opgeven he anders zou ik nooit thuisgeraken hihi ...

Voelde nog steeds de verzuring op de leg press ... misschien niet zo verstandig om dat als eerste toestel te kiezen ... na mijn uitspatting op het roeitoestel. Behoorlijk vermoeid gevoel na mijn 3 reeksen van 30.

Dinsdag ... mijn eerste training op de skeelerpiste ... knikkende knieën en vermoeide benen van mijn krachttraining ... na amper 5 minuten alleen opwarmen ... al puffend aan de kant ... rondjes van 36' tot 32' en een hartslag klimmend tot boven 170 ... dat komt ervan als je het tempo van voordien wil halen ... veters binden en nog eens proberen één te worden met mijn wieltjes ... rondjes variëren tussen 32' en 30' ... de hartslag klimt nog hoger ... niet écht verstandig.

Nu volgen er rondjes op techniek ... hoe meer ik er op let hoe meer gespannen ik rijd en hoe minder goed ik vooruitkom. De versnellingen die volgen lijken niet verstandig ... een beetje keuvelen met Hilde wel ... en waarempel voel me al veel meer ontspannen op m'n wieltjes. Durf me zelfs in de groep begeven om uit te rijden ... begin zelfs mijn gevoel op wieltjes terug te krijgen.

Donderdag conditietraining in de fitness ... uurtje en half ... 30' fietsen ... 30' glidex ... 10' steppen en nog uitfietsen ... weerstand in pyramide telkens 5' ... het gaat moeizaam ... hartslag gaat ook serieus de hoogte in bij de grootste weerstand maar morgen staat er een rustdag op het programma dus geen nood als ik morgen er last van zou hebben.

00:13 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.