17-12-03

Alweer twijfel ...

Vandaag last van verzuring in m'n benen en ook m'n rugje lijkt overbelast te zijn geweest of misschien gewoon een invloed van het weer. Op m'n programma een skeelertraining op de piste.

Alweer te laat ... dit betekent alleen opwarmen erna wat bochtentechniek om onze spieren wat op te warmen voor de eigenlijke training ... wat versnellingen in de bochten variërend met korte en lange passen.

Blijkbaar zit er vandaag wat fout met m'n techniek ... het voelt niet goed aan. De trainer geeft wat aanwijzingen ... ik maak m'n pas niet af en daardoor raak ik waarschijnlijk even in onbalans ... wat een verklaring zou kunnen zijn van m'n gevoel van blokkering. Verstand op nul en nogmaals proberen ... zucht ... 't zal niet voor vandaag zijn.

Ik besluit nog even in de fitness te passeren voor wat stretchoefeningen en een tiental minuutjes uitrijden op de fiets want intussen voelen m'n benen toch wel redelijk verzuurd aan. Nu ik er toch ben doe ik ook nog maar wat arm, buik- en rugspieroefeningen.

Eénmaal thuisgekomen nog snel alle hartslaggegevens inladen op m'n computerken. De geregistreerde rondetijden vallen dik tegen ... dacht dat ik sneller gereden had. Misschien had ik ze beter niet opgenomen ... nu begin ik me weer zorgen te maken ... dat ik in 't seizoen voor de zoveelste keer weeral ga tekort komen. Die vrees is een jaarlijks weerkerend gevoel tijdens mijn voorbereidingsperiode en tot nu toe werd ik elk jaar wel wat beter ... maar nu ... ik weet het niet ???

00:53 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.