20-12-03

Een moeilijk week

Woensdag 17 december

Afspraak met de kine ... ik besluit erna toch nog even in de fitness binnen te wippen om een halfuurtje rustig te fietsen en wat te stretchen. Mijn benen voelen nog steeds niet goed.

Donderdag 18 december

Ik voel me moe en verwacht dat ik geen 'zware' training zal kunnen volbrengen maar eens ik opgewarmd ben besluit ik toch maar een vlakke duurtraining op de fiets te proberen ... ik heb wat moeite maar uiteindelijk een uurtje volgehouden aan een weerstand van ongeveer 140 Watt (stand 4). Mijn benen voelen erna wel redelijk vermoeid aan. Wat stretchen en nog wat andere oefeningen waarvan ik de gewichten met 2,5 kg verhoog.

Vrijdag 19 december

Oververmoeide benen en meer rugpijn dan de permanent aanwezige pijn. Ik voel het meteen ... geen evenwichtsgevoel en moeite om soepel te skeeleren. Startjes en koersjes ... het gaat allemaal moeizaam ... neem geen risico's en blijf zeer rustig rondbollen.

Zaterdag 20 december

Pas laat rond de middag opgestaan, hoofdpijn, helse rugpijn, futloos. Ik besluit maar alweer mijn zaterdagtraining af te lassen en te rusten. Ik moet de laatste weken teveel rustdagen inlassen en dat zint me helemaal niet ...

22:58 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.