26-12-03

Verrassend goed ...

maandag 22 december

Een interval op mijn programma ... 45' op de glidex weerstand wisselend om de minuut tussen stand 2 en 5 in het totaal 10 keer, daarna op de fiets ook nog een 30' weerom wisselend tussen stand 2 en 5 nog eens 12 keer. Meestal moet ik op maandag nog op gang komen maar vandaag gaat het wonderbaarlijk goed. Voor mij is dit toch wel een redelijk intensieve training zodat mijn benen toch wel vermoeid aanvoelen. Een lichte krampvorming probeer ik te verminderen door nog even rustig de verzuring er uit te fietsen en wat stretchoefeningen.

dinsdag 23 december

Voor de afwisseling een vlakke duurtraining van een uurtje aan een trapfrequentie van 100 en een weerstand rond de 130 Watt. Doordat ik zo snel rondtrappen helemaal niet gewoon ben heb ik het wel een beetje moeite het vol te houden tot op het einde maar na een uurtje heb ik toch 30 km op de teller staan.

woensdag 24 december en donderdag 25 december

Kerstavond ... geen training maar wel een overheerlijke gourmet op mijn programma. Ook op kerstdag heb ik geen trainingsplannen wat het aantal rustdagen van deze week al op twee brengt.

23:25 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.