07-01-04

Geen herstelweek

maandag 05 januari

Als ik mijn schema zou volgen zou het deze week mijn herstelweek zijn. Maar ik heb met de feestdagen toch minder getraind dan gewoonlijk dus kan ik me nu geen rustige week permitteren.

Tot mijn grote ergernis willen m'n benen echter niet meewerken dus het idee van een intervaltraining laat ik al meteen weer varen. Een training aan hoog tempo ... een 100 rpm ... zie ik ook wel zitten. Gezien de onmiddellijke verzuring bij te hoge weerstand ben ik verplicht de stand lager te zetten. En dat zint me NIET.

Van grote frustratie ben ik nog een tiental minuutjes stevig gaan roeien. Om al deze inspanningen te verwerken nog een kwartiertje op de glidex ingesteld op een lage weerstand om m'n spieren weer soepel te maken ... een actieve recuperatie.

dinsdag 06 januari

Interval op mijn programma ... na acht keer begin ik het moeilijk te krijgen om de vooropgestelde 100 rpm vol te houden. Ik zet m'n verstand op nul en blijf trappen totdat ik zelfs boven de 100 uitkom.

Even recupereren vooraleer ik aan mijn vlakke duurtraining begin van nog ongeveer een uurtje. Op stand drie gaat het uitzonderlijk goed ... zou ik het eens op vier proberen ??? Best haalbaar ... mijn hartslag blijft schommelen rond de 155 slagen.

woensdag 07 januari

Mijn afspraak bij de kine en ook mijn rustdagje. Maar goed ook want blijkbaar heb ik gisteren toch iets te onstuimig getraind en dat is vandaag zeker voelbaar ... vermoeide benen ... nog wat verzuring en hier en daar een opkomend krampgevoel. Tja wetende dat er een rustdag volgt dan ben ik moeilijk in te tomen ...

23:18 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.