10-01-04

Mijn algemene conditie wordt opnieuw beter

donderdag 08 januari

Vandaag een uurtje conditie op m'n programma ... m'n spieren krijgen de kans om wat te recuperen ... 25' minuutjes rustig opwarmen op de glidex op stand 3 aan 130 rpm ... da's zeker niet zwaar ... m'n hartslag blijft mooi rond de 145 hangen. Erna nog 35 minuutjes op de fiets op stand 4 aan 90 rpm wat overeenkomt met een 135 W met een hartslag tussen 155 en 160 s/min.

Mijn training is halfweg ... nu nog wat krachttraining telkens 3 reeksen met herhalingen tussen de 10 en de 15 afhankelijk van welk toestel. Armoefeningen worden afgewisseld met beenoefeningen zoals bv. de legpress en buik- en rugspieroefeningen. Met krachttraining moet ik altijd wat opletten en ik voel op een bepaald moment dat ik aan het overbelasten ben ... lichte krampvorming. Ik staak meteen de beenoefeningen om de schade te beperken.

vrijdag 09 januari

Eindelijk nog eens skeelertraining ... 't is alweer drie weekjes geleden door de vakantieregeling. Vooral technische oefeningen op het programma en om te besluiten nog een spelletje hockey. Te laat begonnen en weinig intensief getraind ... je kan het moeilijk als trainen omschrijven. Toch schiet mijn hartslag meteen de hoogte in ... 'k Zou dus dringend met duurtrainingen op skeelers moeten kunnen beginnen. Waar blijft het beter weer ???

00:15 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.