17-01-04

Interval gaat uitstekend

dinsdag 13 januari

De geplande interval lijkt me goed af te gaan. M'n benen voelen alleszins beter aan dan gisteren. Om te beginnen korte intervallen van 30'' aan 100 rpm (200 à 210 W). De hartslag stijgt zoals verwacht en na m'n zesde keer blijkt m'n hartslagkurve nauwelijks nog te dalen tijdens de 30'' actieve rust.

Tijdens mijn eerste intensievere oefening volgen er een vijftal minuutjes actieve rust ... even tijd om te recupereren vooraleer ik aan mijn tweede reeks van 10x 30'' begin. Heheh halfweg en weer even op adem komen ... tot nu toe gaat het nog steeds zeer behoorlijk ... meer nog ... ik voel me uitstekend.

Hoog tijd om aan het tweede deel van m'n training te beginnen ... 10x 1' aan 90 rpm (170 à 180 W). Het gaat zelfs zo goed dat het 15x wordt. Nu begin ik het toch wel te voelen hoor ... tijd om rustig uit te fietsen.

woensdag 14 januari

Er is vermoeidheid in m'n benen van de intervaltraining van gisteren te bespeuren ... enigszins had ik het wel verwacht. Ik heb gisteren ermee rekening gehouden dat het vandaag mijn rustdag is en heb me dus zeker niet ingehouden.

23:48 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.