21-01-04

Skeeleren bij een temperatuur van ongeveer 2°C

Ik voel dat de goede vorm stilaan terugkomt ... de regelmatige duurtrainingen beginnen hun vruchten af te werpen en zoals ik al eerder aangegeven heb is het nu tijd om intensiever te gaan trainen ... de weerstand op te bouwen.

Ik heb intussen ook wat nieuwe aanwijzingen gehad hoe ik de komende maanden mijn trainingen moet opbouwen. Ik ben deze persoon zeer dankbaar omdat hij zijn ervaringen wil prijsgeven. Of ik er dit jaar ook effectief ga geraken hangt volledig af van hoe m'n lichaam gaat reageren op deze intensievere trainingen maar ik heb er volop vertrouwen in dat het wel goed zit met wat ik bezig ben. Daarenboven heb ik de indruk dat m'n lichaam beter kan omgaan met al eens wat intensiever werk. Ik ben niet abnormaal vermoeid na m'n toch wel intensieve training van gisteren.

Vanmiddag sprong ik een gat in de lucht toen ik het berichtje op m'n gsm las ... YES ... pistetraining. De kans om opnieuw te skeeleren ... m'n techniek onder de loep te nemen en nog even van de snelheid te proeven. Nice ... en eens bezig was de temperatuur van 2° C zelfs aangenaam. Wel soms wat problemen met the good feeling maar 'k heb het niet aan m'n hart laten komen ... 'k heb kunnen skeeleren ... 't is dat wat telt.

23:21 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.