24-01-04

Mijn lichaam eist rust

vrijdag 23 januari

Skeelertraining in de zaal ... weinig evenwichtsgevoel in het begin ... nogmaals m'n frame wat bijgesteld in de hoop dat het zou helpen. Daarenboven voelen m'n benen vermoeid aan tijdens de minste inspanning die ik tracht te leveren. 9 dagen op rij intensief en ook al eens wat minder intensief trainen eist z'n tol van m'n lichaam. Ontspannen rondrijden en geen gekke dingen doen lijkt me het verstandigst.

Intussen heb ik de tijd om m'n evenwicht te zoeken tijdens de techniekoefeningen. Naarmate de minuten verstrijken schijnt me dat tenminste toch al beter te lukken.

zaterdag 24 januari

Ik heb me donderdag niet ingeschreven voor de cycling van vandaag. Er waren nog maar weinig inschrijvingen en kon me het me permitteren om vandaag de beslissing te nemen of ik al dan niet zou naar de cycling gaan. Naarmate het tijdstip eraan kwam wanneer ik de beslissing zou moeten nemen was ik nog steeds in tweestrijd met mezelf. Langs de ene kant zou ik doodgraag deelnemen maar langs de andere kant dwingt m'n lichaam me tot rust nemen.

M'n verstand heeft het gehaald van m'n drang naar spinnen en nu zit ik hier thuis wat huishoudelijke taken te doen in plaats van op het fietsje in de fitness. 't Zou ook helemaal niet verstandig geweest zijn moest ik toch mijn zin doorgedreven hebben en vandaag opnieuw intensief gaan trainen.

11:50 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.