03-02-04

Eerste zware training op de piste

Totaal niet verwacht maar ik krijg nog eens de kans om m'n skeelerkunsten te verbeteren op de piste. Een heel aangename temperatuur aangevuld met een licht briesje. Zoals gewoonlijk ... tetoemme ik moet het toch dringend eens afleren weeral eens te laat ... iedereen is al aangekleed en klaar voor de opwarming behalve ikke natuurlijk.

In speedtempo ... voor zover dat mogelijk is ... als je me kent weet je perfect wat ik bedoel ... me klaargemaakt om alleen op te warmen. Met een korte stretching weet ik handig m'n tijd in te halen en kan ik evengoed aan een korte techniekoefening beginnen vooraleer we met het echte werk beginnen ... tweemaal 10 minuutjes tempo rijden wat overeen zou komen met ongeveer 5 km. 't Is de eerste keer dat het tempo omhoog moet ... dus dat voorspelt niet veel goeds.

Inderdaad ik heb de grootste moeite om m'n tempo te houden ... 't lijkt wel alsof ik kapotga. Boterhammekes eten voor de training wil ook wel eens helpen. *bloos bloos* Nu ga ik me proberen goed te praten ... zo'n training had ik helemaal niet verwacht anders had ik m'n voorzorgen wel genomen.

Achterafgezien vallen m'n tijden ook nog eens tegen ... zucht ... er zullen nog aardig wat secondjes afmoeten vooraleer ik weer aan koersen kan beginnen te denken. Vandaag zat er echter niet meer in ... m'n hartslag tijdens de krachtinspanning bewijst het ... schommelend boven de 175 met zelfs een piek van 187 ??? huh kan dat wel ... het zou alleszins een nieuwe maximum betekenen.

23:13 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.