03-02-04

Niet goed bezig

vrijdag 30 januari

Ik heb wat moeite om opgewarmd te raken. Blijkbaar zit de cycling maar ook de andere intensieve trainingen eerder deze week nog in m'n benen. We krijgen wat techniekoefeningen voorgeschoteld zoals o.a. achteruitrijden, startjes en aflossing.

Aflossing ... daar ik een duivelse schrik heb hiervoor vraag ik permissie om gewoon wat rondjes te rijden. Intussen raak ik steeds meer opgewarmd en voel ik me ook opnieuw zekerder op de wieltjes. Om de les af te ronden een partijtje hockey. Dat vind ik nog wel fijn en 't is een goeie oefening om de wieltjes te vergeten.

Erna gaat de les voor de volwassenen door ... ik blijf nog wat rondrijden nu ik toch opgewarmd ben. 't Tempo ligt niet verschroeiend hoog ... dat kan je je immers niet permitteren met die grote groep en ik zou ze niet in gevaar willen brengen of is het nu omgekeerd ???

Maar 't is goed voor m'n zelfvertrouwen ... 't is immers de eerste keer deze week op m'n wieltjes. In elk geval ... m'n vertrouwen is terug ... en dat is toch de bedoeling he ?!!

zaterdag 31 januari

Ik sta met hoofdpijn op en voel me ellendig. 't Kan geen kwaad eens een rustdagje in te lassen.

zondag 01 februari

Eén rustdag worden er twee ... da's de nieuwe maand niet goed ingezet.

maandag 02 februari

Ik voel me vandaag niet gezond ... ik heb een benauwd gevoel aan m'n maag ... stress misschien en daarenboven heb ik ook al pijn in m'n rug ter hoogte van ... ja wat ligt daar ... de nieren ???

Damn, alle fietsen volzet uitgezonderd mijn minst favo fiets. Op deze fiets heb je meteen een gevoel van ... amaai ... vermoeide benen. Mij even nader verklaren ... 't lijkt of de weerstand wat zwaarder ingesteld staat dan op alle andere fietsen.

Met als gevolg m'n hartslag die meteen de hoogte inschiet ... da's geen opwarming geschikt voor m'n dieselke hoor. De toon is meteen gezet ... 't gaat me niks af ... ik hou het na 25 minuten voor bekeken en ga wat stretchen.

Hierna kies ik een andere fiets die al veel lichter aanvoelt. De dju nu is m'n training al om zeep ... wat ga ik nu doen ??? Ik besluit om de 5' de weerstand te verhogen gaande van stand 2 tot 4 ... 't gaat me nog steeds niks af ... na twee keer dus een half uurtje vind ik het welletjes ... misschien de glidex eens proberen. Opnieuw even op gang komen om uiteindelijk het resterend halfuur op stand 5 vol te houden ... met moeite ... m'n hartslag zit tussen 162 en 167 maar m'n tweede adem heb ik intussen ook gevonden ... dus 't gaat hoewel 't me nog steeds niks afgaat.

Ook de buik- en rugspieroefeningen ... waar ik anders nooit problemen mee heb ... gaan moeizaam. Het is lang geleden dat ik het nog zo moeilijk gehad heb ... 't is wel écht m'n dagje niet.

00:14 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.