05-02-04

Dilemma

Het werd een heel moeilijke keuze vandaag ... gaan skeeleren ... naar de fitness ... of misschien zelfs complete rust ??

M'n lichaam geeft aan dat het rustig aandoen op z'n minst noodzakelijk is maar anderzijds is het weer uitstekend om te skeeleren. En vermits er al zo weinig kansen zijn om te skeeleren tijdens deze periode van het jaar ... is de drang groot ... zeer groot.

Er rijst een bijkomend probleem ... vandaag staat Haasrode op het programma ... zoals jullie je nog herinneren of niet herinneren ... dat betekent voor mij op z'n minst een weerstandstraining. Gezien m'n lichaam rust vraagt zou het uiterst onverstandig zijn. Maar de drang is groot ... zeer groot.

Omdat ik ... eeuwige twijfelaar ... er zelf niet uitraak ... besluit ik om even aan de ontmoetingsplaats te passeren zodat iemand anders uiteindelijk de knoop voor me kan doorhakken.

Het advies is éénduidig ... rustig aandoen ... rust is zelfs nog beter. 't Skeeleren wordt in de kast opgeborgen maar de fitness voorbijrijden ... nee daar kon ik niet aan weerstaan. Rustig aandoen da's wel het minste wat ik aan m'n lichaam verplicht ben ... een uurtje fietsen aan 80-85 rpm op stand 4 (125 W). Eens opgewarmd gaat het eigenlijk nog best redelijk. Opnieuw afwachten voor morgen ...

23:36 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.