15-02-04

Geen skeelertraining ... wel duurtraining op de fiets

't Heeft weer niet mogen zijn ... de weergoden in Tienen zijn mij niet gunstig gezind ... een nat wegdek dus geen duurtraining op skeelers. Om vandaag niet opnieuw een rustdag te nemen heb ik van de gelegenheid geprofiteerd om te gaan fietsen langs de vaart. Dat het zeer lang geleden was merkte ik meteen ... geen doorgang wegens werken ... gelieve de andere oever te nemen ... pffff.

Ikke dan maar terug naar de overkant met natuurlijk veel wandelaars. Zij zijn eveneens verplicht zich met z'n allen langs één oever te begeven. Ik voel me vandaag niet superfit maar toch wil ik een paar intensievere passages inlassen ... aan een 29 à 30 km/u ... mijn hartslag klimt tot boven de 170 s/min.

Intussen merk ik eens Kampenhout sas gepasseerd ... een droog wegdek ... de concurrentie van uit Mechelen kan er van profiteren ... met een groepje van vier passeren ze me aan de overkant ... tetoemmekes ... zit ik hier op m'n fietsken te zwoegen.

Tijdens de terugweg steken twee wielertoeristen of wielrenners me voorbij ... 't zijn de eersten van de dag. Ik probeer aan te pikken maar moet zodanig veel moeite doen om het gat te dichten daar m'n snelheid op dat moment niet zo hoog ligt. Ik laat ze gaan ... ik heb vandaag al meermaals moeite gedaan om het tempo hoog te houden ... 't is genoeg geweest.

Na 38 km arriveer ik terug thuis ... dorst ... 'k heb weer eens geen drinkbus meegenomen en duidelijk ook nood aan nieuwe energie jandorie ... ook al niet genoeg gegeten. Zal ik het dan nooit leren ???

19:09 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.