19-02-04

Ik ga opnieuw over de schreef ...

woensdag 18 februari

De weergoden in Tienen zien me opnieuw liever niet komen ... de piste ligt er nat bij en de training kan niet doorgaan. Dan gaan we maar over op plan B ... en wat mag plan B dan wel zijn ???

Vermits ik vorige week ook al verzaakt heb aan de echte krachttraining werd het nu wel eens hoog tijd om daar verandering in te brengen. Na een korte opwarming gevolgd door een stretching begeef ik me naar de legpress. Ik begin aan 40 kg en verhoog het gewicht met 10 kg totdat ik 90 kg bereik om terug te komen tot 50 kg ... telkens 10x per gewicht.

Na al deze krachtpatserij vervolg ik m'n training op de fiets ... 2x 10' op stand 6 aan ongeveer 85 rpm ofwel 170 W met een actieve rustperiode van 3' op stand 3. Hierna nog 10' op de glidex en 10' roeien. Mijn benen voelen lichtjes vermoeid aan ...

donderdag 19 februari

en dat zal ik vandaag geweten hebben ... verzuring ... gevoel van opkomende krampen ... zou ik alweer overdreven hebben ??? Een gevoel van twijfel ... de training in Haasrode gaat ondanks de gure wind toch door ... logisch eigenlijk ... 't is wel droog. Maar gezien mijn graad van vermoeidheid lijkt het me niet verstandig om daar aan deel te nemen. Soms kan ik mezelf toch wel vervloeken.

Alweer naar de fitness dan maar ... en nu ga ik me nog meer vervloeken ... in plaats van de weerstand laag te zetten ... nee dat zou te simpel zijn ... 40' op de glidex op stand 5 ... héél verstandig Lieve ?!! En om het nog een beetje erger te maken nog 20' op de fiets beginnende met stand 2 ... dat valt nog goed mee ... maar dan krijg ik het zot idee om telkens na 5' de stand wat te verhogen totdat ik uiteindelijk op stand 5 uitkom. En om m'n uurtje en half conditie rond te maken nog 10' op het roeitoestel.

Dat zal ik morgen zeker geweten hebben !!! 't Kalm aandoen dat was de boodschap en deze regel heb ik weer eens goed overtreden.

23:04 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.