16-03-04

Na m'n dipje opnieuw een positieve noot

Mijn angst om niet op tijd op de skeelertraining te raken was volkomen ongegrond. In mijn allerhaast om nu eindelijk dat broodnodige papiertje voor de verzekering te halen bij m'n huisarts had ik een afspraak gemaakt op dinsdag. Oeps ... de skeelertraining op de piste vergeten ... hoe kan ik nu toch zo stom zijn.

Maar 'k heb niet moeten wachten en was dus maar een klein beetje te laat ... eigenlijk waren de anderen vroeger gestart door de lentekriebels. Geen nood ... 'k heb zelfs niet alleen moeten opwarmen. Geen wind ... een aangename temperatuur ... zalig toch.

Ondanks dat m'n rugje al ganse dagen zit tegen te stribbelen heb ik er nu weinig last van. De hoofdtraining een pyramide gaande van één tot vijf ronden gaat goed ... zelfs de tijden ... voorzover ik deze heb kunnen registreren ... zijn naar behoren. Spijtig dat er af en toe wat traag en breed gereden werd zodat ik een paar keer tijdens de inspanning heb moeten minderen zodat het doel van de oefening wat verloren ging. Ik begon me er aardig wat druk in te maken en ben zelfs uiteindelijk halfweg de oefening gestopt.

Niet helemaal geschikt om na een pyramide te doen maar om te besluiten heb ik toch nog een intensieve duurtraining gereden ... hoewel daar de tijden me wat tegenvielen ... harder zou ik toch niet gekund hebben want ik zat al ruim in m'n D3 zone ... ook m'n rugje begon intussen steeds meer tegen te stribbelen zodat ik het na een twintigtal minuutjes maar voor bekeken gehouden heb om het niet nog erger te maken.

Intussen begin ik te ervoor te vrezen dat ik inderdaad weer te hard van stapel gelopen ben en m'n rug alsnog overbelast heb. We zullen morgen wel zien.

23:37 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.