16-05-04

Ups en downs

Maandag besluit ik maar een rustdag in te lassen daar er niemand geïnteresseerd lijkt om te gaan trainen. Gezien ik het niet meer gewoon ben als ik al ooit gewoon geweest ben om 4 koersen op een weekend te rijden is dat misschien nog wel het verstandigst ook.

Dinsdag staat Zolder of clubtraining op de piste in Tienen op het programma. Eens in Tienen aangekomen wordt het al gauw duidelijk dat het vandaag niet super zal gaan. We krijgen een 10 km voorgeschoteld met om de vijf ronden een ronde versnellen. Op zich een uitstekende oefening ware het niet dat ik me vooruit moet slepen om toch nog enigszins een povere snelheid te houden en anderen het niet zo nauw nemen om de oefening correct uit te voeren. Ik hou het al snel voor bekeken.

Woensdag ben ik dolgelukkig dat ik samen met Annelies en Philippe in Kessel-Lo kan gaan trainen. Het is nochtans ook clubtraining maar daar begin ik steeds meer tegenop te zien. Yes, een weerstandstraining iets wat ik broodnodig heb. 4 keer 5' met om de ronde en half de rechte lijn versnellen. Voor de verandering gaat het nog eens een keertje lekker en ik geef me dan ook volledig.

Donderdag opnieuw afspraak op de piste in Tienen. Ik voel nog verzuring in m'n benen tijdens de interval van 1-2-3 ronden snel afgewisseld met evenveel ronden rust. Gezien ik na een paar intervals volledig stilval tijdens de 3 ronden heeft het weinig nut dat ik blijf forceren als 't niet gaat. Na een drietal intervals geef ik forfait.

Op vrijdag is er nog steeds zaaltraining wat voor mij een echte hersteltraining betekend, rustig m'n spieren wat losrijden. Zaterdag las ik een rustdag in en vandaag fiets ik naar Kessel-Lo voor een tiental versnellingen in de rechte lijn. 't Gaat goed, de rustdag heeft m'n spieren goed gedaan. Ik voel me weer fris.

23:14 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.