01-06-04

Een paar duurtrainingen tussendoor

vrijdag en zaterdag 28 en 29 mei

Om volledig te recupereren las ik twee rustdagen in.

zondag 30 mei

Tijdens ons fietstochtje langs de vaart kunnen we tussen de regenbuien door genieten van het zonnetje. Met z'n tweeën is het altijd veel fijner en kan je ook profiteren om in het wiel te rijden zodat je wat kan recupereren tussendoor zonder het tempo te laten zakken. Uiteindelijk staat er iets meer dan 34 km op m'n teller als ik weer thuis arriveer. Net op tijd want daar zijn alweer nieuwe stortbuien.

maandag 31 mei

Ook nu kunnen we profiteren van het goeie weer. Een stralende zon die ons vergezelt tijdens de opwarming. De hoofdoefening bestaat uiteindelijk uit twee sessies van 3x een ronde pakken wat neerkomt op ongeveer telkens 4 ronden sneller rijden. 't Gaat niet schitterend ... ik blijk zelfs even een suikertekort te ervaren.

dinsdag 1 juni

Ik verwacht vandaag geen schitterende resultaten. Maar al met de opwarming voel ik dat het wel goed zit ... waarschijnlijk ook wel dankzij de aangename temperatuur en het ontbreken van wind. Dat is mijn weertje wel. Vermits er mensen ziek zijn en anderen zwaar gekoerst hebben in het weekend staat er een lichte duurtraining op het programma. Dit vind ik uitstekend ... een goei opwarmertje voor morgen.

22:37 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.