15-06-04

Een kort overzicht van de voorbije weken

woensdag 2 juni

Over de krachttraining in de fitness valt er maar weinig te vertellen. Alle lichaamsdelen worden evenwaardig getraind na een korte opwarming op de glidex en stretching. Stilaan worden de gewichten op oa de legpress verhoogd in de hoop nog wat extra aan kracht te winnen. Of dit ook effectief van nut gaat zijn weet ik op dit moment nog niet.

donderdag 3 juni

Vandaag nog eens wat meer duurwerk op het programma. Maar eerst de techniek nog wat bijschaven en daar is nog werk aan de winkel. Ik voel me maar houterig en tijdens het tweede gedeelte van de training begin ik de vermoeidheid in m'n benen te voelen. 't Gaat niet zo goed vandaag. Toch wil ik erna nog de geplande 5km meedoen en door niet alleen te moeten rijden gaat het al een stuk beter. Om de ronde wisselen we af en zo kunnen we wat recupereren waardoor het tempo toch wel een stuk hoger ligt.

vrijdag 4 juni

Een geplande rustdag gaat door. Keelpijn komt opzetten.

zaterdag 5 juni

Opnieuw krachttraining in de fitness met een zelfde scenario als eerder in de week.

zondag 6 juni

Ik krijg opnieuw de kans om op m'n techniek te letten. Steeds blijf ik dezelfde fouten maken zelfs wanneer ik ze probeer te vermijden. Hierna volgen er nog 10 spurtjes van één ronde.

maandag 7 juni

Om erin te komen een aflossing van 5 keer 600 meter vollenbak gevolgd door een 5 km intensieve duurtraining. Intussen viert het snotteren hoogtij en begin ik last te krijgen van ademnood tijdens de inspanningen.

dinsdag 8 juni

Sprinttraining. 100m sprints. Ik heb al de grootste moeite om tijdens de opwarming te volgen en moet echt naar adem snakken. Ik geef forfait voor de sprints.

woensdag 9 juni

Geen stem, geen adem, hoestbuien ... geen training.

donderdag 10 juni

Krachttraining in de fitness. Van vrijdag tem zondag train ik niet. Intussen ben ik ook bijna genezen.

maandag 14 juni

Opnieuw krachttraining in de fitness.

dinsdag 15 juni

Ik warm me op in de fitness en doe wat buik- en rugspieroefeningen. Hierna is het tijd om naar de piste te rijden. 't Dreigt te gaan regen en inderdaad meer dan een opwarming zit er niet in.

23:09 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.