29-06-04

Ik ondervind de nadelen van m'n lichaam

maandag 28 juni

Alweer een nieuwe week en met nieuwe moed neem ik de draad van m'n schema weer op. Het weer is goed maar een pijnlijke schouder en gebrek aan trainingsmaten om te skeeleren plus een personeelsvergadering doet me opnieuw in de fitness duiken. Krachttraining lijkt me niet verstandig zo kort voor de wedstrijd maar conditietraining kan geen kwaad.

Vannacht ben ik wakker geworden van pijnscheuten in m'n schouder die uitstralen tot in m'n hand ... misschien een spier of zenuw die geblokkeerd zit in m'n rug ... wie zal het zeggen? Hierdoor kan ik enkel fietsen ... 20' en erna nog eens 10' op stand 5/160W. Daarenboven is m'n volgende afspraak met de kine pas over 14 dagen. Ik besluit een dagje te wachten om te zien hoe het verder evolueert.

dinsdag 29 juni

Nog steeds geen skeelerkandidaten. Vandaag zijn de ergste pijnscheuten toch weer verdwenen zodat ik summier de buik-en rugspieroefeningen kan hervatten ... weliswaar soms in wat rare houdingen maar ja beter dan niks. Intussen begint m'n linkerknie ook weer wat te zeuren maar roeien zie ik momenteel nog niet zitten en de glidex is bezet zodat ik me opnieuw op de fiets nestel voor een paar intervallen. De eerste reeks van 10 gaat me goed af ... afwisselend tussen stand 7 en 3 voor telkens een krachtinspanning van 30'' aan meer dan 100rpm of ongeveer 220W met een actieve rust van 1'. Hierna neem ik een vijftal minuutjes actieve rust om even te bekomen. De tweede reeks is hetzelfde met als enige verschilpunt dat ik er een reeks van 5 van maak om mezelf niet teveel uit te putten.

22:59 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.