30-06-04

Damn

Ik had gisteren het gevoel dat er beterschap was totdat ik vannacht opnieuw wakker werd van pijnscheuten in m'n schouder. Ik kon me maar geen houding vinden zodat het ietwat minder voelbaar zou zijn. Hierdoor was het ook moeilijk om de slaap opnieuw te vatten. Bovendien wanneer ik uiteindelijk weer ingedommeld was, werd ik telkens opnieuw ervan wakker.

De geplande skeelertraining van vanavond wordt nog maar eens uitgesteld. Toch wil ik trainen en spring ik nog maar eens in de fitness binnen. M'n abonnement zal toch nog gaan renderen deze zomer. Vermits ik nog geen besluit genomen heb omtrent de koersen in 't weekend ga ik er toch vanuit dat ik ze zal rijden.

Daarom nog steeds geen krachttraining voor de benen en ook bij de bovenlichaamsoefeningen moet ik forfait geven dus schiet er uiteindelijk alleen maar buik- en rugspieroefeningen over en natuurlijk cardio, een 25' op de glidex (stand 5) en een kwartiertje interval op de fiets, een reeks van 5 op stand 7. Meer niet want m'n benen voelen wat vermoeid aan. En nu wordt het afwachten wat de nacht zal brengen ...

22:55 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.