06-07-04

Een peesontstekingske zal mijn schema niet in de war sturen

Nu ik intussen weet wat er met mijn schouder mankeert hoef ik me geen zorgen meer te maken. Ik kan gerust blijven doortrainen, alleen zal ik mijn schema wat moeten aanpassen, eentje zonder oefeningen die mijn schouder belasten. Dat maakt mijn trainingen wel eenzijdiger, maar zolang ik niet hoef te stoppen ben ik al meer dan tevreden.

maandag 5 juli

Ik heb zin om er opnieuw in te vliegen. M'n uithouding is dringend aan bijschaving toe. Twee keer een kwartiertje doorvlammen op de fiets en dat op stand 4. Boven de 100rpm kom ik uit op een wattage van 160. Mijn hartslag klimt tot boven de 170 en het wordt echt de knop omswitchen om het vol te houden. Uiteindelijk heb ik mijn reserves zodanig aangesproken dat ik me compleet leeg voel wanneer de sessie erop zit.

Verder doe ik nog wat buikspieroefeningen maar zou je geloven dat ik dan ook m'n schouder belast en vermits er niet meteen een koers in de nabije toekomst is kan ik me terug toespitsen op de krachtoefeningen voor m'n benen.

dinsdag 6 juli

't Is alweer lang geleden dat ik nog geskeelerd heb en daarom wil ik me ten volle geven. Ik ben ruimschoots op tijd zodat ik meer dan tijd genoeg heb om me op te warmen. Heeh wat is dat nu zijn mijn benen lichtjes vermoeid?

Ik geef alles wat ik kan tijdens onze intervaloefening van 1-2-3-4 ronden maar spijtig genoeg moet ik te diep in m'n reserves graven zodat ik dik tegen m'n goesting tijdens de vier een ronde vroeger moet afhaken.

Maar ik moet ook toegeven ik heb m'n rug nu al geforceerd en dat zal ik geweten hebben!

22:58 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.