15-07-04

Dom!

Een andere training en of ik de gevolgen hiervan voel ... amaai nie. Was het 't lopen of de andere buikspieroefeningen? 't Zal wel de combinatie van beiden zijn zeker waardoor mijn rug vandaag aardig aan 't protesteren was. Nochtans is het lopen me gisteren zo goed meegevallen dat ik het vandaag nog wel eens wou herhalen. Slecht idee!

Om op te warmen begin ik op de fiets een halfuurtje rustig los te rijden. De eerste tien minuten zijn een hel voor m'n stijve spieren maar erna valt het best mee. Intussen zijn alle loopbanden in gebruik. Zodra er eentje vrijkomt spring ik van de fiets om als eerste mijn nieuwe speeltje te claimen. Gisteren ging het uitstekend op 8 dus vandaag stel ik in op 9km/u met als doel 30'. Niet slim!

Een kwartiertje gaat het goed maar m'n hartslag klimt en zonder dat ik het besef zit ik boven m'n omslagpunt zodat ik met m'n ademhaling in de problemen kom om het tot een goed einde te brengen. Na 25' wordt het me echt te zwaar ook voor m'n rug zodat ik besluit om het binnenkort nog maar eens te proberen. Poging mislukt!

22:38 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.