15-07-04

Moe en nog niet eens begonnen

dinsdag 13 juli

Omdat ik opnieuw volledig van de kaart ben vooraleer ik nog maar begonnen ben las ik een interval in. Tienmaal telkens een minuutje op stand 6 aan +100rpm/+200W met een actieve rust van eveneens een minuutje en dat op stand 3. Na een halfuurtje fietsen ben ik compleet uitgeteld zodat ik het niet zie zitten om het nog langer vol te houden. Komt er nog bij dat ik tijdens het stretchen opnieuw pijnscheuten voel in m'n rug. Na een korte training ben ik een keertje vroeg thuis.

woensdag 14 juli

Vandaag is het niet anders. Ik start opnieuw met een halfuurtje fietsen, deze keer weer eens wat anders een progressieve krachttraining, beginnend op stand 2 en om de 4' verhoog ik de weerstand totdat ik aan mijn maximale vol te houden weerstand zit, ik probeer het nog wel op stand 8 maar de verzuring wordt onhoudbaar zodat ik al snel terugschakel op stand 7 en voor een keertje met een lagere trapfrequentie (tussen de 75 en de 80rpm).

Het gaat me vandaag blijkbaar beter af dan gisteren zodat ik me nog waag aan iets nieuws ... de loopband. Ik stel hem in op een aangename snelheid (8km/u) maar ik verwacht niet dat ik het lang zal volhouden. Het tegendeel is waar en ik lijk het nog wel plezant te vinden ook ... raar maar waar ... ik heb immers nooit van lopen gehouden ... toch hou ik het met gemak een halfuurtje vol. Hierna volgen mijn buik- en rugspieroefeningen, nog wat andere oefeningetjes en de legpress, maar nog steeds geen armoefeningen om m'n schouder te sparen.

00:12 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.