20-08-04

Een lange werkweek gooit m'n schema in de war

maandag 16 augustus

Mijn twee weken vakantie waar ik zo naar uitgekeken heb zit er weer op. Massa's werk die er deze week doorgejaagd moeten worden verhinderen me om m'n vast trainingsschema te volgen. Op een loopje haal ik nog net de fitometer in het provinciaal domein. Op een ontspannen manier diverse oefeningen die afgesloten worden door een rondje rond de vijver. Het is merkbaar koeler dan vorige week en de laatste 100 meter pers ik er nog een sprintje uit. M'n hartslag klimt van 150 naar 180 s/min in m'n eindsprint.

dinsdag 17 augustus

Opnieuw lang gewerkt en dus laat gearriveerd aan de fitness. Een halfuurtje op de fiets, opwarming en 20' interval met telkens 1km op stand 5 gevolgd door 1km actieve rust op stand 3. Aansluitend doe ik nog krachtoefeningen. Als gevolg van een lange werkdag, enige graad van vermoeidheid in combinatie met strontweer (stortbuien vergezeld van klank- en lichtspel) besluit ik op woensdag een rustdag in te lassen

donderdag 18 augustus

Opnieuw verhinderen regenbuien me om te skeeleren gelukkig kan ik de fitness binnenduiken voor een korte training. 30' interval op de fiets ingedeeld in 6x5' stand 2-5-3-5-4-5 aan 80rpm. M'n hartslag schommelt zoals verwacht maar blijft laag met een piek van 163 s/min.

vrijdag 19 augustus

Met de skeelerwedstrijd die ingericht wordt door onze club in het verschiet neem ik vandaag een rustdag hoewel in nog helemaal niet zeker ben of ik wel ga deelnemen. Met m'n conditie zit het wel goed maar ik moet toegeven dat ik niet veel skeelerkilometers in m'n benen zitten heb voor het moment.

22:54 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.