22-08-04

Daar doen we 't voor

Gisteren was er grote twijfel zou ik of toch maar niet? Aanwezige hoofdpijn heeft mijn beslissing naar het niet deelnemen doen overhellen. En de dreigende regenwolken en koude wind waren nu ook nie meteen bevorderlijk.

Vandaag daarentegen nodigt de zon echt uit voor deelname. Daarenboven kan ik mijn club toch niet in de steek laten door forfait te geven op net de koers die ze zelf inrichten. Amper twee keer geskeelerd in zes weken en geen start of sprint meer geoefend. De laatste gereden koers dateert ook al weer van in mei. Doodnerveus sta ik aan de start.

Het starten gaat echter wonderwel goed ik kom zelfs voorin de groep uit na de eerste bocht. Tijdens de eerste versnelling ben ik niet goed geplaatst en moet ik beginnen gaten dicht te rijden om opnieuw aansluiting te vinden bij één van m'n concurrenten, maar ik rijd alsof m'n leven ervan afhangt en het lukt me om opnieuw aan te sluiten. Nu is het een kwestie van recupereren van de inspanning. Uiteindelijk kom ik als derde over de finish. Volledig uitgeteld maar met een goed gevoel!

22:52 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.