26-08-04

Geen tijd om op lauweren te rusten

maandag 23 augustus

Afspraak in het provinciaal domein voor de fitometer. 't Is best leuk lopen af te wisselen met allerlei oefeningen. Niet te inspannend en ideaal na de race van gisteren. Desondanks het maar 3km was voel ik de overbelasting.

dinsdag 24 augustus

Plannen om in op de piste in Kessel-Lo te trainen. De weergoden beslissen er echter anders over zodat ik overschakel naar een alternatieve training. Ik trek m'n loopschoenen aan voor een paar rondjes rond de vijver. Uiteindelijk worden het er 6 in een klein uurtje, goed voor ongeveer 8 km schat ik met een gemiddelde hartslag van 161 s/min. Na een paar ronden klimt m'n hartslag echter boven de 170, veel te hoog voor een gewone duurtraining. Woensdag las ik een rustdag in.

donderdag 26 augustus

Het is mooi weer met de ideale temperatuur om te trainen. Ik haal m'n fiets nog eens van stal voor een tochtje langs de vaart. Geen duurtraining integendeel lekker tempo maken tot de verzuring hoogtij viert om dan even te recupereren en er weer voluit te gaan. Als afsluiter besluit ik nog even langs Leuven te rijden om de Keizersberg te trotseren. Een stevige klim aan 14km/u maar 't is al aan 't schemeren dus besluit ik vaart te maken. Na iets minder dan een uurtje met 22km op de teller arriveer ik weer thuis.

23:36 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.