11-09-04

Genieten van het mooie weer

dinsdag 7 september

Het seizoen zit erop voor mij. Niets hoeft de eerstvolgende weken. Ik vind het wel spijtig dat ik forfait heb moeten geven voor de allerlaatste koers maar gezien de omstandigheden leek het me verstandiger om ze niet te rijden. Het mooie weer nodigt me echter uit om naar de piste in Tienen af te zakken. Clubtraining niet meteen mijn ding maar de laatste zomerdagen daar wil ik nog van profiteren dus raap ik al mijn moed bijeen. Ik ben een beetje te laat zodat mijn opwarming aansluit aan de laatste minuten van hun eerste kwartier duur. Tijdens de actieve rustperiode maak ik gebruik om me te stretchen. Het tweede kwartier duur rijd ik mee in groep. Eigenlijk duurt het me iets te lang want reeds halfweg begint ik m'n rug opnieuw over te belasten.

woensdag 8 september

En dat speelt me natuurlijk parten in de clubtraining vandaag. Ik probeer het rustig aan te doen maar 5x een 1000m is wel fun zodat ik er niet aan kan weerstaan om hard te rijden.

donderdag 9 september

Eén van de laatste nazomerdagen sta ik opnieuw op m'n skeelers. Al bij de opwarming heb ik moeite en voel ik overbelasting. Desondanks dat ik beter weet blijf ik rijden. Ik wil een rustige training ... techniek lijkt me perfect. Na wat cirkels op het binnenplein gereden te hebben probeer ik nog wat versnellingen in de bochten. Maar zelfs het uitrijden duurt me iets te lang. De volgende dagen ... RUST.

01:11 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.