11-09-04

Laatste voorbereidingen

maandag 30 augustus

Omdat het de laatste keer was dat we in het domein bijeenkwamen ging de voorkeur bij de meesten naar een paar rondjes rond de vijver in plaats van de wekelijkse fitometer. Ik voel me niet optimaal fit en hou het na drie rondjes voor bekeken.

dinsdag 31 augustus

Zondag komt de laatste koers eraan, hoog tijd dus om nog eens de skeelers aan te trekken. Hoewel ik er echter nog niet zeker van ben of ik wel ga starten door aanhoudende rugpijn wil ik me toch voorbereiden als er nog een waterkansje bestaat dat ik toch ga deelnemen. Daarom wordt het één van de laatste zware inspanningen van de week, een 5000 meter aan een behoorlijk tempo en nog wat snelheidsoefeningen.

woensdag 1 september

Ik ga de spieren wat losmaken in de fitness. Een korte ontspannen opwarming, wat stretchen en nog wat buik- en rugspieroefeningen.

donderdag 2 september

De laatste training van de week, opnieuw een 5000m en snelheidsoefeningen. Hierna volgen twee rustdagen wat er uiteindelijk vier worden omdat ik het niet zie zitten om met dergelijke rugpijn me over te belasten in de koers wat wel eens voor meer problemen zou kunnen zorgen.

00:53 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.